Advanced Search

Learn About The Holocaust

Special Collections

My Saved Research

Login

Register

Help

Skip to main content

Gli ebrei in Albania : catalogo dei documenti dell'Archivio centrale di Stato della Repubblica d'Albania : edizione bilingue italo-albanese / a cura di / Nevila Nika et Liliana Vorpsi = Hebrejtë në Shqipëri : katalogu i dokumentave të Arkivit Qëndror të Republikës së Shqipërisë : edicion dygjuhësh italo-shqiptar / nën kujdesin e Nevila Nikës dhe Liliana Vorpsit.

Publication | Library Call Number: Z6373.A38 A75 2006
Book cover
Variant Title
Hebrejtë në Shqipëri
Series
Storia e memoria
Storia e memoria.
Format
Book
Author/Creator
Arkivi Qendror Shtetëror (Albania)
Published
Bari : Progedit, 2006
Locale
Albania
Language
Italian
Albanian
Edition
1. ed
 
Record last modified: 2012-01-20 16:36:00
This page: https://collections.ushmm.org/search/catalog/bib141464